Verbouwing

Na een lang proces van voorbereiding wordt het gebouw van de Pax Christikerk grondig gerenoveerd en verbouwd! Ook wordt er een appartementencomplex gerealiseerd op de plek van de voormalige pastorie. Deze verbouwing gaat zeker een jaar duren. Als Pax Christikerk zien we uit naar een vernieuwd, flexibel en toekomstbestendig kerkgebouw. Tijdens deze renovatieperiode is de kerk niet of nauwelijks toegankelijk en daarom verhuizen we naar het Zwedenburg 99.

Impressie van de vernieuwde Pax Christikerk

Impressie van de vernieuwde Pax Christikerk (ontwerp KCAP)

Impressie van de vernieuwde kerkzaal

Impressie van de vernieuwde kerkzaal (ontwerp Joanne Zwart)

Vanaf 3 december 2017 houden we onze zondagse Paxdiensten aan het Zwedenburg 99 in het activiteitencentrum van Middin. Dit is 350 meter bij de Pax Christikerk vandaan. De setting is informeel, maar de opzet en het karakter blijft: zoekend en gelovend, met elke leeftijd en afkomst, gericht op Jezus Christus! De dienst begint om 10:30 uur en elke eerste zondag van de maand is er na afloop een lekkere lunch.

Middin aan het Zwedenburg 99

Ook het Healing Centrum en kinderbijbelclub TOV verhuizen mee naar Middin.

Het Healing Centrum is iedere donderdag geopend van 19:00 tot 21:00 uur voor gesprek en gebed.

Kinderbijbelclub TOV is iedere vrijdagmiddag (behalve in de schoolvakanties) open van 16:00 tot 17:00 uur voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

De tieners komen elke twee weken op vrijdag bij elkaar bij Douwe Bos thuis in Voorburg. Om 18:30 uur aan tafel!

De maandelijkse inloopochtenden op dinsdagochtend zijn voortaan in het Wijk- en dienstencentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155, Den Haag.

De herontwikkeling van de Pax Christikerk is een project van NL-development en PKN Den Haag Oost. Realisatie: Martens Aannemingsbedrijf

Het laatste nieuws en foto’s van de verbouwing staan op Facebook!