Afscheid Peter Bakker

Afscheidsdienst ds. Peter Bakker

Zondagmiddag 30 januari begint om 15.00 uur de dienst waarin we afscheid nemen van onze predikant Peter Bakker.

Vanwege de corona-maatregelen is het aantal zitplaatsen beperkt. De dienst zal online te volgen zijn via YouTube. Er is zondag geen Paxdienst in de ochtend.

Afscheidscadeau

Graag willen we Peter ook een cadeau geven waarvan hij in zijn dagelijks leven plezier kan hebben en wat hem doet denken aan zijn tijd in de Pax Christikerk. Jullie financiële bijdragen hiervoor zijn welkom! Willen jullie meedoen?

Bijdragen mogen worden overgemaakt op rekening NL63 INGB 0004 9187 26 t.n.v. Pax Christikerk Beheer, met als omschrijving Cadeau Peter.

Er kan ook gebruik gemaakt worden van onze webpagina om via iDEAL te geven: https://www.paxchristikerk.nl/collecte

Een tas vol brieven

Ieder heeft zo zijn eigen herinneringen aan Peter. Wat heeft hij voor je betekend? Wat is een bijzondere ervaring met hem geweest? Een kostbare herinnering? Wat heb je gewaardeerd aan de wijze waarop hij invulling heeft gegeven aan zijn rol als voorganger in de Pax Christikerk? We kunnen ons goed voorstellen dat jullie die graag aan het papier toevertrouwen.

Dus…schrijf het op in een brief aan Peter zelf! Het mag ook een kaart zijn.

We openen de envelop niet maar doen deze in een grote tas om deze aan Peter aan te bieden in de afscheidsdienst.