Open Wijkkringen

Onze gemeente komt ook samen in kleinere kringen (ca. 8-10 personen). Gemeenteleden die bij elkaar in de buurt wonen, vormen samen zo’n wijkkring. En we spreken niet voor niets van Open Wijkkringen: iedereen is welkom om mee te doen.

Wat doen we in de Open Wijkkringen

In de Open Wijkkringen ontmoeten wij elkaar en praten we over ons geloof en leven. We proberen elkaar zo te stimuleren in onze toewijding aan God en in onze betrokkenheid op elkaar.

Dit doen de meeste wijkkringen één keer per maand. Op een doordeweekse avond, of overdag. Soms wordt er samen gegeten. We delen het leven, openen de Bijbel en we praten er met elkaar over door. Natuurlijk bidden we ook samen. Bij het programma hoort gespreksmateriaal waar thuis al over kan worden nagedacht.

MEEDOEN?

Meedoen aan een Open Wijkkring is ook voor nieuwe leden en/of nieuwe gelovigen een manier om je snel thuis te gaan voelen in de gemeente. Voel je welkom om mee te gaan doen in één van de Open Wijkkringen. Een keertje aanschuiven mag altijd.

Neem voor meer informatie of het aansluiten bij een Open Wijkkring contact op met dominee Jasper Klapwijk via het contactformulier (keuze Open Wijkkringen).