Avond opening van de kerk

Vanwege de coronacrisis is ons vernieuwde kerkgebouw grotendeels gesloten en veel van onze activiteiten zijn tijdelijk gestopt. We hopen dat we vanaf 1 juli weer bij elkaar kunnen komen.

Ons geloof, gebed en gastvrijheid gaan door. Voor sommige mensen is het leven rustiger geworden en voor anderen is er nu tijd voor bezinning en nieuwe prioriteiten.

Ons kerkgebouw is één avond per week open voor iedereen die behoefte heeft om even in de kerkzaal te zitten, voor een moment van stilte en bezinning, of om een kaarsje aan te steken. Er zijn ook mensen aanwezig om met je te bidden als je graag wil.

Vanaf 7 mei is de kerk op donderdagavond tussen 19.30 en 20.30 uur open. Van harte welkom!

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM: we schudden geen handen, we houden afstand van elkaar, we schenken geen koffie of thee en we maken grondig schoon.

Iedere donderdagavond zijn we ook per telefoon bereikbaar. Het telefoonnummer de Pax Christikerk is: 070 383 7888. Iemand van de kerk is dan beschikbaar om te bidden.

Of via het contactformulier op deze website (keuze: Pastoraat). Dan zal iemand contact met je opnemen en via de telefoon met je bidden.