Alpha Cursus

Wat is het doel van mijn leven? Ontdek het bij de Alpha cursus in de Pax Christikerk.

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha Online! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha cursus. In Nederland zijn dat er al ruim 325.000!

De Pax Christikerk in Den Haag geeft deze Alpha Online cursus in 10 bijeenkomsten. De eerste cursusavond vindt plaats op vrijdagavond 28 januari 2022 van 20.00 uur tot 21.30 uur en wordt daarna op elke achtereenvolgende vrijdagavond gegeven tot en met 1 april 2022.

VOOR WIE?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

WAAROM ALPHA?

Op de Alpha cursus denk je samen na over 15 inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

HOE WERKT ALPHA?

Er zijn 10 Alpha Online bijeenkomsten, ‘s avonds en eventueel een extra, langere, online bijeenkomst in een weekend. In elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal.

Elke Alpha Online begint met een moment van van informeel bijpraten en elkaar op een ontspannen manier nader leren kennen. Hierna volgt een introductie op het onderwerp van de avond, waarna een video over het onderwerp wordt gekeken. Na de video is er alle ruimte om je vragen en gedachten over de video te delen in de groep of in kleine groepen.

Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

Alle bijeenkomsten op een rijtje zien? Kijk dan hier!

Meer informatie over de Alpha cursus is te vinden op de website van Alpha Nederland.

AANMELDEN?

Je kunt je voor deze Alpha cursus aanmelden door het volgende formulier in te vullen:

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)